wyszukiwanie zaawansowane
1 » Informacja o cookie2

Producenci

Koszty Wysyłki

Przedpłata:
Kurier: 16,00 zł


Można też zapłacić przy odbiorze paczki.
Kurier Pobranie: 21.00 zł

 



Towary wysyłamy Kurierem za darmo przy zakupach powyżej 300zł.

Kontakt

  • Sklep Internetowy eRafi.pl
    Podgórna 32 / 1
    87-100 Toruń

    NIP: 8930005421
  • E-mail:sklep@erafi.pl
  • Telefon793-813-678
  • Godziny działania sklepu24/7

Cennik

Pobierz cennik HTMLPobierz cennik XLS

Informacja o cookie

Dzięki rozwiązaniom takim jak technologia cookies i przetwarzanie Twoich danych przez eRafi.pl. oraz jego partnerów, możemy zapewnić, że wyświetlane Ci treści będą dopasowane do Twoich zainteresowań. Wyrażając zgodę na przetwarzanie danych, również w obszarze profilowania, analiz rynkowych i statystycznych, sprawiasz, że łatwiej będzie odnaleźć Ci w serwisie te treści, które najbardziej Cię interesują.

Chcemy przedstawiać Ci oferty jak najbardziej dostosowane do Twoich preferencji i zainteresowań. Wyrażając niniejszą zgodę umożliwiasz nam przygotowywanie ofert i rabatów, opartych na analizie Twojej aktywności w Internecie. Oferty te mogą istotnie wpływać na Twoje decyzje zakupowe. Propozycja jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.

Dla Twojej wygody, jeśli masz ukończone 18 lat, już teraz możesz kliknąć poniższy przycisk aby wyrazić zgody, o których mowa powyżej. Oczywiście możesz również zarządzać swoimi zgodami w zakładce Poltyka prywatności. Pamiętaj, że wyrażenie zgód jest dobrowolne.

Dbamy o Twoją prywatność, a Twoje zgody mogą być w każdym czasie odwołane, co nie wpłynie jednak na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonamy przed ich cofnięciem.

Kto jest administratorem danych?

Administratorem Twoich danych osobowych jest Sklep Internetowy eRafi.pl., ul. Podgórna 32 / 1 87-100 Toruń, e-mail: sklep@erafi.pl, telefon: +48 793 813 678.

Jakie dane przetwarzamy?

www.eRafi.pl korzysta z technologii przechowującej i uzyskującej dostęp do informacji na Twoim komputerze bądź innym urządzeniu podłączonym do sieci (w szczególności z wykorzystaniem plików cookies) dotyczących Twojej aktywności w Internecie, w celu prezentowania Ci dopasowanych reklam, oceny niektórych informacji o Tobie również w ramach zautomatyzowanego przetwarzania danych osobowych, czyli profilowania (analizujemy Twoją aktywność dzięki czemu możemy lepiej dostosować się do określonych, ogólnych grup naszych klientów, nie wpływając jednak istotnie na ich decyzje – chyba, że wyrazisz na to odrębną zgodę), analiz rynkowych oraz statystycznych, oraz poprawy jakości prezentowanych Ci informacji. Abyśmy mogli korzystać z tej technologii w celach związanych ze świadczeniem usług drogą elektroniczną, prosimy wyraź na to zgodę.

Kiedy można odwołać zgodę na korzystanie z cookies?

Zgoda może w każdym momencie zostać odwołana - nie wpłynie to jednak na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonamy przed jej cofnięciem.

Co jeśli zrezygnujesz z cookies?

Rezygnacja z plików cookies pozwalających na wyświetlanie reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań nie oznacza, że nie będziesz otrzymywać żadnych reklam podczas korzystania z naszej lub innych stron – w takiej sytuacji w dalszym ciągu będziesz otrzymywał taką samą ilość reklam, ale niemających związku z Twoją aktywnością na naszej stronie.

Jak będzie działać serwis bez zgody na używanie cookies?

W przypadku braku Twojej zgody wciąż jednak mogą na Twoim urządzeniu zapisywać się pliki wyłącznie niezbędne do zapewnienia prawidłowego działania naszej strony (związane np. z ustawieniami preferowanego języka, wypełniania formularzy zakupy etc.). Możesz zmodyfikować te ustawienia w ramach przeglądarki internetowej ale niektóre części naszej strony nie będą wtedy działać prawidłowo.

Czy cookies to dane osobowe i kto może nimi administrować?

W zakresie, w jakim uzyskane za pośrednictwem powyższej technologii informacje mogą zostać uznane za Twoje dane osobowe, co do zasady ich administratorem jest Sklep Internetowy eRafi.pl z siedzibą w Toruniu.

Istnieje kilka podstaw przetwarzania tak uzyskanych danych osobowych. Z jednej strony podstawą ich przetwarzania jest Twoja zgoda na korzystanie z technologii wykorzystującej głównie pliki cookies oraz nasz uzasadniony interes, jakim jest potrzeba zapewnienia najwyższej jakości treści prezentowanych na www.erafi.pl oraz działania marketingowe.

Co zyskujesz dzięki przetwarzaniu danych?

Dodatkowo jeśli masz co najmniej 18 lat – analiza Twojej aktywności w Internecie może nam służyć również do tworzenia i prezentowania Ci dedykowanych Tobie reklam i ofert (rabatów) w możliwie wysokim stopniu dostosowanych do Twoich preferencji, które w sposób istotny mogą wpływać na Twoje decyzje konsumenckie –– w takim wypadku prosimy jednak o wyrażenie zgody na takie nasze działania. Od zwykłego „profilowania” (tj. np. dostosowywania naszych komunikatów, banerów do Twoich zainteresowań), takie nasze działania odróżniają się tym, że ich wynik może istotnie wpływać na Twoje wybory jako konsumenta, czyli np. ich wynikiem może być bardzo korzystna, czasowa oferta skierowana wyłącznie do Ciebie na bazie Twojej historii zakupów oraz zachowań na naszej stronie, do której nie będą mieli dostępu inni nasi Klienci.

Co do zasady im częściej będziesz korzystał z naszych usług i nabywał nasze produkty, tym lepsze promocje i niespodzianki będziemy mogli dla Ciebie przygotować. W takim wypadku podstawą takiego działania jest dobrowolnie wyrażona przez Ciebie zgoda.

Kiedy możesz cofnąć zgodę na przetwarzanie danych?

Możesz ją w dowolnym momencie cofnąć - nie wpłynie to jednak na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonamy przed jej cofnięciem.Twoje dane będziemy również przetwarzać w celu związanym z potencjalną możliwością zaistnienia sporów pomiędzy Tobą a administratorem (podstawą prawną ich przetwarzania jest w takim wypadku uzasadniony interes administratora).


Jak długo możemy przetwarzać dane?

Uzyskane dane będziemy przetwarzać, w zależności od kwestii technicznych, do czasu wniesienia sprzeciwu wobec ich przetwarzania, usunięcia przez Ciebie tych plików przy pomocy ustawień przeglądarki / urządzenia (przy czym usunięcie plików nie zawsze jest tożsame z usunięciem danych osobowych uzyskanych za pośrednictwem tych plików) lub odwołania dobrowolnie wyrażonej zgody, chyba że przepisy prawa będą nas zobowiązywać do dłuższego przetwarzania tych danych lub będziemy je przechowywać dłużej na wypadek potencjalnych roszczeń, przez okres ich przedawnienia określony przepisami prawa, w szczególności kodeksu cywilnego

Jak się skontaktować z administratorem Twoich danych?

W każdej chwili możesz skontaktować się z nami: Sklep Internetowy eRafi.pl., ul. Podgórna 32 / 1 87-100 Toruń, e-mail: sklep@erafi.pl, telefon: +48 793 813 678. Przysługuje Ci też prawo dostępu do Twoich danych, żądania ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, przenoszenia swoich danych osobowych, np. do innego administratora, prawo wniesienia sprzeciwu, jak również prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. 


Przejdź do strony głównej

Płatności Obsługuje

Oprogramowanie sklepu shopGold.pl